​Africa de Sud si Mexic au remizat, scor 1-1, in prima partida de la Cupa Mondiala de Fotbal. Carlos Alberto Parreira (tehnicianul gazdelor) este de parere ca rezultatul este unul echitabil, cu toate ca echipa sa se putea impune pe final. "Am avut un meci foarte greu, am intalnit o echipa hotarata", a precizat omologul sau, Javier Aguirre, antrenorul Mexicului.

Parreira si Aguirre dupa meciFoto: Reuters

"Sunt de parere ca aceasta remiza este un rezultat echitabil. Avem o grupa foarte echilibrata si dura in acelasi timp. Echipa care va acumula patru puncte se va califica cu siguranta. Am fi putut castiga pe final disputa, dar una peste alta egalul este corect" - Carlos Alberto Parreira, antrenor Africa de Sud.

"Golul lor a schimbat mult datele problemei. Nu pot sa spun ca am fost neaparat mai nervosi dupa ce am fost condusi, dar oricum a aparut o oarecare precipitare. Am incercat sa jucam ceea ce ne-am propus din vestiar, dar pana la urma am obtinut doar o remiza. Am avut un meci greu, am intalnit o echipa hotarata" - Javier Aguirre, antrenor Mexic.