La ce ar renunta englezii pentru a-si vedea din nou, dupa 44 de ani, echipa nationala in finala Cupei Mondiale? Potrivit unui studiu efectuat de o companie de pariuri britanica, unul din cinci englezi ar rata nasterea primului sau copil pentru a-si urmari nationala in finala Mondialului. Insa peste jumatate din respondenti ar lasa finala pentru o intalnire cu una din sotiile jucatorilor Angliei.

Nationala de fotbal a AnglieiFoto: Reuters

Avand posibilitatea de a alege mai multe variante, englezii au marturisit ca ar rata mai multe evenimente importante din viata lor pentru a vedea Anglia in finala de la CM. Astfel, 82.8% si-ar lua liber de la serviciu, 73.7% ar lipsi de la munca motivand ca s-au imbolnavit, 79.8% ar anula o programare la doctor, iar 75.8% ar rata o petrecere a unui prieten. De asemenea, unul din cinci englezi ar rata nasterea primului sau copil pentru a-i vedea pe Gerrard si compania in finala turneului mondial.

Peste 50% din cei intervievati (54.5%) au spus insa ca mai degraba ar rata finala Mondialului in care evolueaza Anglia decat sa rateze o intalnire cu sotia lui Ashley Cole, pop starul Cheryl Cole. Englezii nu ar renunta atat de usor nici la o vacanta de lux (65.7%), la propria nunta (70.7%) sau la inmormantarea unui prieten sau membru al familiei (74.7%).