Atacata din toate partile, nationala lui Razvan Lucescu disputa miercuri, la Villach (Austria), cel de-al treilea meci amical din acest an. Dupa doua esecuri (0-2 cu selectionata Israelului si 2-3 cu nationala Ucrainei), tricolorii sunt inca in cautarea retetei pentru victorie, inaintea inceperii preliminariilor pentru EURO 2012.

"Vom incerca sa dam o replica solida echipei Romaniei, chiar si fara cel mai bun jucator al nostru, Goran Pandev. Romania a fost mereu un adversar dificil pentru noi, si ei au un fotbalist, care a castigat in acest sezon Liga Campionilor, ca si Pandev, si anume excelentul Cristian Chivu. In meciul cu Romania le voi da sansa sa joace si celor care nu au fost folositi in amicalul cu Azerbaidjan", a declarat selectionerul adversarei de miercuri a Romaniei, Mirsad Jonuz.

"Romania este o mare provocare pentru noi si ne-am pregatit serios pentru acest meci. Stilul ei de joc corespunde cu cel al Slovaciei si Armeniei, viitoare adversare in preliminarii", a adaugat tehnicianul Macedoniei.

De partea Romaniei sperantele nu au pierit, jucatorii sperand la o pregatire buna pentru preliminariile Europeanului din 2012. "Ne dorim victoria, dar nu va fi un meci usor. Importante vor fi insa rezultatele din preliminarii. In momentul de fata se doreste o reorganizare a echipei, pentru ca au fost unele probleme si e normal sa se incerce alte scheme, alte idei", a mentionat Razvan Cocis.

Ultimul meci amical al Romaniei din stagiul de pregatire din Austria se va disputa in 5 iunie, de la ora 20:30, in compania selectionatei din Honduras.