Fabio Cannavaro isi va incheia cariera de jucator profesionist in Emiratele Arabe Unite. Fundasul italian de 36 de ani a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu Al Ahli Dubai, dupa ce Juventus nu si-a aratat intentia de a-i prelungi contractul capitanului "Squadrei Azzura".

"Contractul cu un jucator ca Fabio Cannavaro este unul dintre cele mai importante pentru noi deoarece este un jucator cu foarte multa experienta, talent, dar si aptitudini de lider deoarece a condus Italia in drumul ei spre CM 2006", a declarat Abdullah al-Nabuda pentru site-ul oficial al clubului din Dubai.

Capitanul Italiei, Fabio Cannavaro a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu Al Ahli Dubai si se declara incantat de alegerea facuta: "Sunt bucuros ca am semnat cu Al Ahli. Intotdeauna m-am gandit sa ma mut in Dubai deoarece imi place foarte mult acest oras. Mi-am indeplinit visul de a ma muta in Dubai si de a juca la unul din cele mai mari cluburi din acest oras".

Fundasul italian a mai evoluat la echipe ca Napoli, Parma, Inter Milano, Juventus si Real Madrid, iar in aceasta vara, dupa CM din Africa de Sud, isi va lua adio de la tricoul nationalei Italiei, dupa 132 de meciuri jucate.