Razval Lucescu ia doar lucrurile pozitive din infrangerea echipei nationale in fata selectionatei Ucrainei, apreciind evolutiile lui Marius Bilasco si Razvan Cocis. Selectionerul a fost insa nemultumit de ceva, calificand drept ostil arbitrajul din acest meci amical.

Albanezii vor sa il surprinda pe Razvan LucescuFoto: HotNews.ro

"Nu comentez arbitrajele, dar azi a fost ceva revoltator. Tatal meu mi-a spus ca va fi un arbitraj ostil. Din pacate, si-au batut joc de munca acestor baieti. Dar am avut si noi momente proaste, alaturi de momente bune. Asta este, e un meci amical din care ramanem cu lucruri frumoase. Apreciez evolutiile lui Bilasco si Cocis. Cocis a contribuit decisiv atunci cand am intors meciul in favoarea noastra", a declarat Razval Lucescu la sport.ro.

"E usor sa gasesti vinovati si sa critici jucator, dar sa tinem cont si de reluarile lui Alyiev. In partea a doua a reprizei secunde, Ucraina a fost superioara. Prima a fost a noastra. Am avut jocul in mana, am avut 2-1, dar au fost si aceste magarii, care duc la frustrare. Niculae nu ar fi trebuit sa intre, dar am fost nevoiti sa facem ceva la pauza. A fost o schimbare evidenta in joc in urma intrarii lui", a adaugat selectionerul Romaniei.