S-a inteles cu Real Madrid, iar acum asteapta ca Inter sa il elibereze. Jose Mourinho a declarat, intr-un interviu acordat AS, ca de-abia asteapta sa inceapa munca la echipa de pe Santiago Bernabeu. "Ma voi dedica total, nu ma duc la Madrid sa joc golf. Nu sunt dusmanul nimanui, imi place sa fiu cel mai bun", a precizat tehnicianul lusitan.

Realul va fi o echipa echilibrata

De-abia s-a despartit de Inter (dupa o cina cu Massimo Moratti), iar acum in mintea sa este doar Real Madrid. Mourinho vrea sa faca din albi o formatie cu o indentitate proprie, o echipa capabila sa castige trofee.

"Real Madrid va fi o echipa echilibrata. O echipa care joaca pentru a castiga trofee trebuie sa fie constienta de calitatile si defectele sale si trebuie sa lucreze ca o echipa. Vom fi o formatie cu propria identitate, nu vom imita pe nimeni. Voi sosi la Real cu umilinta, pentru ca este cel mai galonat club din lume" - Jose Mourinho.

Nu-l vrea pe Guti

"Pentru mine, Guti nu mai este la Real. I-am citit declaratiile din presa si pentru mine conteaza foarte mult parerea lui. Si-a luat la revedere de la fani, a facut turul terenului. Apoi si-a schimbat parerea, deja nu mai conteaza. Imi place ca oamenii sa se tina de cuvant. Nu cred ca l-am auzit pe Raul spunand ceva", a declarat antrenorul portughez.

Nu este dusmanul nimanui

Nu ii place sa fie considerat dusmanul cuiva. Ii place sa castige, iar uneori comportamentul sau ii enerveaza pe cei din jurul sau. Cu toate acestea, Mourinho nu se declara nici anti-Barcelona, nici anti-Atletico, nici anti-Milan. "Nu sunt anti-Barcelona, nici anti-Atletico, nici anti-AC Milan. Nu sunt antinimic. Sunt fan al Interului si de acum voi fi fan al Realului. Nu vreau sa-mi fac dusmani in niciun loc".

Se va dedica total Realului

Odata cu semnarea contractului, pentru Jose va exista numai Real Madrid. Tehnicianul ii asigura pe fanii galacticilor ca va face totul pentru ca echipa de pe Santiago Bernabeu sa fie cea mai buna.

"Sper sa se ajunga la o intelegere intre Real si Inter. Eu pot oferi Madridului tot ce am eu mai bun. Viata mea este familia mea si clubul meu, cel la care activez.Nu voi avea timp la Madrid nici de plimbari, nici de jucat tenis sau golf. Promit sa ma dedic total fotbalului" - a incheiat Jose Mourinho interviul acordat jurnalistilor de la AS.