A terminat campionatul cu Ioan Andone pe banca, dar nu stie alaturi de care antrenor va debuta in noua stagiune. Rapidul este in plina reconstructie, iar singurul punct stabil al clubului este, conform lui George Copos, postul de presedinte. "Dinu Gheorghe va semna la finalul acestei luni pe viata cu Rapid", este declaratia patronului giulestean.

Presedintele, cel mai important transfer

Nu au fost adusi jucatori (nu s-a discutat cu nimeni pana in acest moment) si nu se stie cu siguranta cine va pregati echipa pentru noul sezon. Cu toate acestea, Rapidul are presedinte, Dinu Gheorghe urmand sa paraseasca Brasovul pentru a reveni in Grant.

Dorit si de marile rivale Steaua (a discutat cu Gigi Becali o sosire in Ghencea) si Dinamo, Dinu "Vama" este omul in jurul caruia se va construi noul Rapid gandit de Copos.

"Am reusit sa rezolvam problema privind postul de presedinte. Domnul Dinu Gheorghe va semna pana la sfarsitul acestei luni un contract pe viaţa cu Rapid. Este un om deosebit, un profesionist, unul dintre cei mai buni presedinţi de club din Romania, poate cel mai bun. Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere prin aducerea lui" - George Copos intr-un interviu acordat Mediafax.

"Nu stiu daca ramane Andone, daca vine Moldovan, Sumudica sau oricine altcineva. Dinu Gheorghe va instala antrenorul. El are întreaga raspundere si responsabilitate. Eu nu ma voi mai implica în astfel de lucruri. Am facut multe greseli în trecut si nu mai vreau sa le repet. Antrenorul va fi numit doar de domnul Dinu Gheorghe, am mare incredere în alegerea dansului", a adaugat George Copos.

Dupa ce a incheiat sezonul pe pozitia a saptea, Rapidul a ratat prezenta in viitoarea editie a Europa League. Cu toate acestea, giulestenii inca spera la participare in cupele europene, acest lucru fiind posibil doar in eventualitatea in care TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) le va da dreptate in cazul "Varga-Balan" (ceferistii au pierdut 3-0 la masa verde disputa cu FC Timisoara, iar in acest fel Dinamo a incheiat in fata Rapidului in clasament).