CFR a castigat Cupa Romaniei dupa ce in urma cu putin timp se impusese si in campionat. Clujenii sunt in culmea fericirii, iar Iuliu Muresan (presedintele ceferistilor) este de parere ca formatia din Gruia va mai cuceri trofee si in urmatoarea perioada. "Este prima cupa castigata pentru ca la Steaua nu se punea accent pe aceasta competitie", a declarat Nicolae Dica.

"Suntem doua echipe foarte valoroase, am fost cel putin egali cu Vasluiul, dar noi am avut experienta in plus. Stiam ca Nuno Claro va apara cel putin un penalty, s-a antrenat special la Piatra Neamt. Toata echipa merita felicitari, suntem la a sasea echipa castigata in trei ani si vom continua sa castigam trofee" - Iuliu Muresan (gsptv).

"Sunt dezamagit, am jucat bine, dar am pierdut la penaltiuri. Am fost peste ei, am dominat jocul. Nu am nici un motiv de nemultumire fata de jucatori. Marius cred ca ramane la Vaslui, nu am discutat cu el inca. Eu nu am nici un motiv sa il dau afara. O sa ne intalnim joi si o sa vorbim. O sa incerc sa vorbesc cu el sa il conving sa mai ramana" - Adrian Porumboiu (Digisport).

"Am intalnit o echipa foarte puternica, ne pare bine ca am reusit sa castigam. Ne-am antrenat si pentru loviturile de la 11 metri. A fost o strategie, am intrat ca sa execut 11 metri. Nu am castigat pana acum Cupa Romaniei pentru ca la Steaua nu se pune baza pe acest trofeu. Sper sa raman si anul viitor la CFR, pentru ca imi doresc sa joc in Liga Campionolor" - Nicolae Dica (sportro).

"Noi suntem obisnuiti sa jucam sub presiune. Si finale de Ligii ale Campionilor si Cupe Mondiale se castiga la penalty. Fotbalul se joaca pe goluri, daca facem un bilant al ocaziilor de gol, cred ca a fost egalitate. Cu siguranta ca aceste doua echipe se vor bate si în anul urmator la titlu. Impreuna cu Urziceni formam tripleta cea mai valoroasa din campionat" - Arpad Paszkany (sportro).

"Sunt foarte multumit de evolutia jucatorilor, si-au dorit enorm de mult sa castige acest trofeu. Ne-am creat mult mai multe situatii de a marca, dar nu am reusit. Le multumesc pentru ce au facut in acest sezon, pentru locul ocupat in clasament si pentru faptul ca am ajuns in finala" - Marius Lacatus.