Jose Mourinho le-a impus mai multe "reguli de aur" conducatorilor de la Real Madrid pentru a accepta sa ii pregateasca pe galactici. Una dintre principalele doleante se leaga de modul in care vor fi facute transferurile la echipa de pe Santiago Bernabeu, informeaza AS.

Dupa ce in ultimele sezoane Realul a adus jucatori fara a-i cere neaparat acordul tehnicianului (fie ca acesta s-a numit Fabio Capello, Bernd Schuster, Juande Ramos sau Manuel Pellegrini), lucrurile pe Santiago Bernabeu se vor schimba odata cu venirea lui Jose Mourinho.

Portughezul nu suporta sa fie transferati fotbalisti fara acceptul sau, aceasta fiind una dintre principalele reguli ale celui supranumit "The Special One".

"Cu Mourinho antrenor, nu vor mai exista transferuri strategice la echipa. Lusitanul vrea sa aiba control maxim asupra aducerii de fotbalisti. Pentru ca un jucator sa fie adus la Real, trebuie ca Mou sa fie de acord cu acest lucru. Agreeaza mutarile care pot aduce un plus la echipa si nu pe cele care conteaza doar la vanzarea de tricouri", se precizeaza in AS.

Un astfel de transfer ar putea fi Diego Milito, atacantul argentinian fiind apreciat pentru randamentul pe care il da pe teren si nu pentru tricourile pe care ar putea sa le vanda prin venirea pe Santiago Bernabeu.

"Vreau sa fiu primul care castiga al campionatelor: Spania, Italia si Anglia" - a declarat Jose Mourinho pentru Marca.

Dupa ce a cucerit tripla cu Inter Milano (titlul in Serie A, Cupa Italiei si Champions League), Jose Mourinho a ales sa plece de la formatia lombarda, lusitanul urmand sa pregateasca pe Real Madrid pentru urmatoarele patru sezoane.