Claudio Ranieri are in continuare incredere in calitatile lui Adrian Mutu, fotbalistul roman avand sanse mari sa ajunga la AS Roma pentru o suma de aproximativ 4 milioane de euro, informeaza Violanews.com. Cu 65 de goluri marcate in 130 de partide la Florenta, romanul este vazut ca un adevarat ajutor pentru Totti si formatia din Cetatea Eterna.

"Mutu poate fi o varianta viabila de al doilea atacant langa Francesco Totti.Romanul a demonstrat ca poate juca foarte bine pe acest post, fotbalistul bifand 65 de goluri in 130 de partide pentru Fiorentina" - se precizeaza in La Nazione, conform Violanews.com.

In aceste conditii, Fiorentina agreeaza o despartire de fotbalistul roman, Mutu putand fi folosit tocmai la finalul lunii octombrie, atunci cand ii expira suspendarea dictata de CONI (pentru consum de sibutramina).

AS Roma il doreste insa pe Adrian, cu toate ca nu l-ar putea utiliza imediat dupa eventualul transfer. Violanews noteaza ca Mutu nu vrea sa paraseasca echipa Viola, cu toate ca nu mai are garantat postul de titular.