Viorel Duru, directorul Departamentul Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca Steaua ar putea sa nu primeasca licenta pentru viitorul sezon competitional daca nu prezinta un contract cu un stadion (pana cel tarziu pe 31 mai) care sa respecte normele pentru disputele din Liga 1 si Europa League, informeaza Mediafax.

"In momentul de fata procesul de licentiere este in plina desfasurare. Deocamdata, s-a pronuntat doar prima instanta, urmand ca, la 31 mai, Comisia de Apel sa ia o decizie definitiva in ceea ce priveste licentierea cluburilor din Liga I. Reprezentantii clubului Steaua vor fi nevoiti sa prezinte pana pe 31 mai un contract de inchiriere a unui stadion. Daca Steaua nu aduce contractul cu un stadion licentiat pentru meciurile din Liga I si Liga Europa pana la acea data, se va pune problema nelicentierii", a declarat Viorel Duru pentru Mediafax.

Contractul de inchiriere dintre clubul de fotbal Steaua si Ministerul Apararii Nationale pentru arena din Bulevardul Ghencea a fost reziliat, formatia bucuresteana inregistrand intarzieri la plata mai mari de 60 de zile (intelegerea prevede ca in cazul unei intarzieri de peste 60 de zile contractul se reziliaza automat), informeaza M.Ap.N. intr-un comunicat de presa. Pe langa chirie, Steaua mai are de achitat si utilitati restante de aproximativ 20.000 lei.

O varianta pentru ros-albastri ar putea fi stadionul "Gloria" din Buzau, locatie unde Steaua este posibil sa se mute incepand cu sezonul 2010-2011.