Michael Ballack vrea sa depuna plangere impotriva lui Kevin-Prince Boateng, jucatorul lui Portsmouth si care l-a accidentat in finala Cupei Angliei, internationalul german ratand din aceasta cauza Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Boateng, care face parte din selectionata Ghanei, adversara Germaniei din grupele CM, si-a cerut scuze pentru faultul comis: "Tot ceea ce pot eu sa fac este sa-mi cer scuze. Am actionat prea tarziu si l-am lovit in plin. A parut stupid. I-am cerut scuze de doua ori pe teren si acum pentru a treia oara. Imi pare rau. Nu a fost intentionat".

"Nervos si dezamagit" de faptul ca va rata Cupa Mondiala din Africa de Sud, Ballack nu crede insa in scuzele lui Boateng fiind convins ca faultul a fost intentionat. Avocatul internationalului german este hotarat sa ia masuri impotriva jucatorului lui Portsmouth: "Analizam toate optiunile noastre legale, care ar putea avea consecinte atat civile cat si penale".

"Fiecare spectator a vazut ce a facut Boateng si se poate observa ca a fost un fault premeditat. Nu este posibil ca cineva sa incalce regulile cu intentia de a accidenta pe altcineva. Terenul de fotbal nu este in afara legii, chiar daca Boateng este de alta parere", a mentionat Michael Becker, agentul internationalului german.

Faultul lui Boateng asupra lui Ballack, din finala Cupei Angliei: