CFR Cluj a castigat cel de-al doilea trofeu de campioana in Liga 1 si a inceput deja sa viseze la meciuri cu Inter Milano si Barcelona. Rivalii din campionat, insa, contesta victoria ardelenilor din meciul de sambata cu Inter Curtea de Arges, fiind convinsi ca meciul a fost aranjat. "Eu cred ca le-am inchis gura tuturor prin acest nou titlu", a fost replica lui Tony.

Victorie contestataFoto: Agerpres

Arpad Pazkany (CFR): "Suntem foarte fericiti. Este un moment magic. Prima de campionat e 50.000 euro de jucator. E munca lor de un an, merita cu prisosinta acesti bani. Trebuie sa vina la echipa jucatori cu inima, care iubesc fotbalul si care doresc sa castige glorie. Cu siguranta vom intari lotul".

Iuliu Muresan (CFR): Toata echipa merita felicitari, staff-ul tehnic, administratia, in frunte cu Arpad Paszkany. Mergem la Ceahlaul, trebuie sa jucam din onoare, dar ne gandim la Cupa deja. Trebuie sa o castigam. Inca nu ne gandim la Champions League, sa luam Cupa si apoi ne vom gandi. Vrem echipe tari: Inter, Barcelona".

Tony (CFR): "Sezonul viitor asteptam sa castigam un al treilea titlu. Suntem cei mai buni de vreo doi ani incoace. Trofeele se muta la Cluj. Eu cred ca le-am inchis gura tuturor prin acest nou titlu. Acum vrem eventul, sa batem si in finala Cupei. Apoi in grupele Ligii poate sa fie orice adversar, oricum vom face fata. Nu ne este teama, ne era dor de atmosfera si de imnul Ligii Campionilor".

Andrea Mandorlini (CFR): "E meritul jucatorilor, ei au facut totul pentru acest titlu. Suntem mandri de ce am realizat, am facut tot ce se putea pentru a castiga titlul. A fost un sezon greu, dedic victoria suporterilor care au fost alaturi de noi".

Marian Iancu (FC Timisoara): "Nu e campioana mea si poate nici eu n-am sa castig niciodata nimic, dar nici n-o sa fac niciodata nimic din ce face CFR-ul. Au 5 trofee in 5 ani. Si? Stiti cate a avut Dinamo inainte de Revolutie. Va mai aduceti aminte de Victoria? Se naste o noua Victoria. Au fost Tarzan si Jane la International, jucatori ai CFR-ului. Ce o sa faca CFR in Liga Campionilor? O sa ia banii si o sa-i dea unde au datorii, asta o sa faca in Liga Campionilor, o sa-i dea pe unde mai au datorii" (gsptv).

Gigi Becali (Steaua): "Jucatorii de la International s-au dat la o parte. Mie mi-e frica sa fac ce au facut sefii CFR-ului. Ei au facut, nu i-a prins nimeni si au luat titlul. Felicitari! Astea sunt meciurile trucate: CFR - Alba Iulia si CFR - International. Totul a fost bine organizat. Pentru mine e dureros ca trece timpul si tot nu am luat campionatul. (sport.ro)

Adrian Porumboiu (FC Vaslui): „Evolutia lui Viera lasa loc la mari interpretari, ce nu fac cinste celor care sunt campioni astazi. E jucatorul lor, sub contract cu CFR Cluj si lasa loc de interpretari. Cele doua goluri sunt o mostra de ce nu trebuie sa se intample cu un jucator imprumutat la alta echipa atunci cand cealalta echipa joaca cu titlul pe masa. Urmariti si alte meciuri si vedeti daca a jucat asa Viera. Oricum erau campioni, de ce trebuia sa dea Viera pe langa ea sau sa se dea la o parte la golul doi".