Diego Forlan a fost, inca o data, omul decisiv al celor de la Atletico Madrid, atacantul bifand o dubla impotriva celor de la Fulham in finala Europa League. "Ma simt minunat, am marcat doua goluri, dar pana la urma mi-am facut doar meseria", a precizat Forlan. Dupa ce a castigat partida disputata la Hamburg cu 2-1, Atletico a devenit prima castigatoare din istoria Europa League.

"Am reusit sa ne indeplinim un vis, este o mare satisfactie pentru noi. Am crezut in sansele noastre pana la sfarsit. Este un moment important in istoria noastra. Fulham a fost o echipa foarte bine organizata, finala a demonstrat din plin acest lucru" - Quique Sanchez Flores, antrenor Atletico.

"In mod evident, suntem foarte dezamagiti de pierderea acestei finale. Am demonstrat ca nu am ajuns intamplator aici, am meritat acest lucru. Una peste alta, a fost o competitie superba pentru noi, nu ne gandeam ca vom ajunge atat de departe. Formatul este mult mai interesant acum dupa ce seamana cu Champions League" - Roy Hodgson, antrenor Fulham.

"Stiam ca va fi un meci dificil, dar am crezut tot timpul ca putem invinge in timpul regulamentar. Am marcat doua goluri, ma simt minunat, dar nu mi-am facut decat meseria de atacant. Sezonul trecut am castigat Gheata de Aur, dar acest trofeu cucerit cu echipa este mult mai important pentru mine. Imi doresc ca Madridul sa ne astepte decorat in rosu si alb" - Diego Forlan, atacant Atletico.

Dupa 2-1 cu Fulham, Atletico si-a trecut in palmares al doilea titlu continental din istorie, ibericii cucerind si Cupa Cupelor in anul 1962.

Click aici pentru rezumat.