Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, a precizat pentru HotNews.ro ca informatia conform careia echipa din Stefan cel Mare ar urma sa intre in faliment din cauza datoriilor este doar o speculatie de presa. "Ceea ce a aparut in presa este o mare prostie. Vreau sa va spun ca echipa a incheiat anul financiar 2009 cu zero datorii", a precizat omul de afaceri.

"Ceea ce a aparut in presa este o mare prostie. Nu se poate vorbi despre falimentul lui Dinamo pentru datorii. Vreau sa va spun ca echipa a incheiat anul financiar 2009 cu zero datorii. Repet: zero. In plus, daca am fi avut aceste datorii de care s-a vorbit azi (aproximativ 10 milioane de euro) cum am fi putut sa ne inscriem in sezonul 2009-2010 al Ligii 1? Este unul dintre importantele criterii de licentiere" - a declarat Nicolae Badea pentru HotNews.ro.

In cursul zilei de marti, site-ul www.ancheteonline.ro. a publicat informatia conform careia Administratia Finantelor Publice Sector 1 a deschis la Tribunalul Bucuresti procedura falimentului impotriva clubului de fotbal Dinamo Bucuresti. Potrivit informatiilor, formatia din Stefan cel Mare datoreaza bugetului de stat 43 milioane de lei (peste 10 milioane de euro).