Telenovela Mark Wotte a luat, pana la urma, sfarsit. Olandezul a fost indepartat de pe banca tehnica a Universitatii Craiova dupa infrangerea cu 3-1 in fata celor de la Inter Curtea de Arges. Pana la finalul sezonului, de pregatirea Juvetilor se va ocupa Eugen Trica. "S-a hotarat suspendarea lui Mark Wotte pentru o perioada de 30 de zile din cauza rezultatelor slabe si a actelor de indisciplina", se precizeaza pe site-ul oficial al oltenilor.

Eugen Trica si George Bita ii vor pregati pe olteni pentru ultimele patru etape din actualul sezon al Ligii 1 la fotbal.

"Avand in vedere mai multe referate privind fapte repetate si grave de indisciplina, precum si lipsa de profesionalism, Consiliul Director al SC Fotbal Club U Craiova SA a hotarat in sedinta de astazi, 3.05.2010, suspendarea pe o perioada de 30 de zile a antrenorului Mark Wotte.

Totodata, s-a luat act de demisia antrenorului secund, Corneliu Papura.

Meciurile FC Universitatea Craiova cu Ceahlaul Piatra Neamt si CFR Cluj vor fi conduse de tandemul George Bita si Eugen Trica", se precizeaza pe site-ul oficial al Craiovei.

Prima demitere a lui Wotte a avut loc in cursul zilei de duminica, dar dupa doar cateva ore Adrian Mititelu a revenit asupra deciziei. Despartirea definitiva a venit luni, atunci cand echipa fanion a Olteniei a anuntat ca Eugen Trica se va ocupa de pregatirea echipei.

Universitatea Craiova se afla pe locul 13 in Liga 1, cu 33 de puncte acumulate. Stiinta se afla la doar patru puncte de ultimul loc retrogradabil.

Mark Wotte a preluat-o pe Craiova in etapa cu numarul XVIII, olandezul bifand cinci victorii (cu Brasov, Poli Iasi, Rapid, Astra si Vaslui), o remiza (cu Pandurii) si sapte infrangeri (cu Dinamo, Medias, Bistrita, Timisoara, Alba Iulia, Urziceni si Curtea de Arges).