"Partida Lazio - Inter a fost o rusine pentru istoria fotbalului italian. Daca nu se vor lua masuri, pe viitor s-ar putea ajunge la precedente nedorite", a declarat Rosella Sensi (presedinte AS Roma) dupa un meci Lazio - Inter (incheiat 0-2) in care gazdele sunt acuzate ca au facut figuratie pe teren. Lazialii sunt aratati cu degetul pentru ca s-ar fi dat la o parte din calea campioanei, tocmai pentru ca marea rivala Roma sa nu castige campionatul. Publicul gazda s-a bucurat la reusitele interistilor.

"Partida Lazio - Inter a fost o rusine pentru istoria fotbalului italian. Daca nu se vor lua masuri pe viitor, s-ar putea ajunge la precedente nedorite. A fost un succes la rusinii pentru Inter, nu asa se castiga un titlu de campioni ai Italiei" - Rosella Sensi.

"Ceea ce se discuta pe marginea acestui meci este doar o problema intre Lazio si Roma. Nu ne priveste pe noi. Nu mi-e deloc rusine pentru cum am castigat aceasta partida. Nu vreau sa comentez declaratiile doamnei Rosella. Campionatul inca nu s-a castigat, mai sunt meciuri" - Massimo Moratti, presedinte Inter Milano.

Samuel (minutul 46) si Motta (minutul 70) au adus o victorie cat un campionat pentru Inter pe terenul lui Lazio, echipa din capitala Italiei fiind acuzata pentru modul apatic in care a evoluat.

Demn de mentionat este faptul ca la golurile interistilor intreg stadionul a sarbatorit, fanii gazdelor bucurandu-se ca marele rival AS Roma este aproape de a pierde titlul in Serie A.

Zvonurile in legatura cu un eventual non-combat al echipei Lazio au fost alimentate si de sustinatorii formatiei la care activeaza Radu Stefan, acestia precizand pe diverse forumuri ca favoritii se vor da la o parte tocmai pentru ca Roma sa nu cucereasca un nou titlu de campioana a Italiei.

"Ce facem duminica? Nimic special, mergem in peluza alaturi de amicii nostri nerazzurri si sustinem Inter. Roma nu poate lua titlul!" - fan al lui Lazio inainte de meciul cu Inter.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Inter are un avantaj de doua puncte in fata celor de la AS Roma.

Mai sunt de disputat:

Inter - Chievo/ etapa 37

AS Roma - Caglari/ etapa 37

Siena - Inter / etapa 38

Chievo - AS Roma/ etapa 38