Louis van Gaal, antrenorul celor de la Bayern Munchen este multumit de adversara din finala Ligii Campionilor, declarandu-se fericit ca a scapat de Barcelona, "o echipa mult mai ofensiva decat Inter".

"Impotriva Interului, sansele noastre sunt mult mai mari decat ar fi fost in fata Barcelonei. Inter nu joaca la fel de ofensiv ca Barca", Louis van Gaal, antrenorul olandez al Bayern Munchen, echipa ce in acest sezon "fuge" dupa trei trofee: titlul din Bundesliga, Cupa Germaniei si Liga Campionilor.

Van Gaal va intalni un prieten in finala din 22 mai de pe stadionul Santiago Bernabeu, portughezul Jose Mourinho fiindu-i translator si statistician in perioada olandezului la Barcelona, intre anii 1997 si 2000. Jose este un prieten si un tehinician extraordinar", a adaugat Van Gaal, potrivit L'Equipe.

Finala de la Madrid din Liga Campionilor va fi prima dupa 2001 pentru Bayern Munchen, atunci germanii cucerind titlul in defavoarea celor de la Valencia, dupa loviturile de departajare (5-4). Ultima prezenta a Interului in finala Ligii Campionilor (pe atunci Cupa Campionilor Europeni) a fost in 1972, cand a fost invins cu 2-0 de Ajax.