Steaua a primit o suspendare de o etapa a propriului teren (Stadionul din Bulevardul Ghencea) in urma incidentelor petrecute in timpul si dupa meciul cu FC Timisoara. In plus, ros-albastrii vor fi nevoiti sa plateasca si o amenda de 50.000 de lei. Decizia a fost luata de Comisia de Disciplina in cursul zilei de miercuri.

Incidentele dintre suporteri si fortele de ordine au inceput imediat dupa golul trei al timisorenilor, totul culminand cu adevarate lupte de strada in incinta si in vecinatatea arenei din Ghencea.

Doi jandarmi, trei agenti de paza si mai multi suporteri au avut de suferit in urma evenimentelor nedorite de la partida cu Timisioara. Steaua este insa o echipa obisnuita cu suspendarile, numai anul trecut echipa din Ghencea fiind penalizata de sase ori.

"Clubul Steaua a fost sanctionat cu interzicerea de organizare a jocurilor pe propriul stadion pentru o etapa si o penalitate financiara de 50.000 de lei. Nu mai exista limita de kilometri, Steaua poate organiza jocul oriunde, chiar si in acelasi oras, insa nu pe propriul stadion" - Ioan Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina a LPF.

In urma deciziei Comisiei de Disciplina, Steaua nu va putea evolua pe propriul teren impotriva Astrei Ploiesti, intr-o disputa contand pentru etapa cu numarul XXXI a Ligii 1 la fotbal.