Steaua a remizat, scor 3-3, cu FC Timisoara, iar sansele ca formatia din Ghencea sa mai castige campionatul sunt foarte mici. CFR-ul are un avantaj de sase puncte (plus rezultatele directe in fata bucurestenilor) cu doar cinci etape inainte de finalul sezonului. "La finalul campionatului voi pleca de la Steaua", a declarat dupa meciul cu banatenii Mihai Stoichita.

"Visul de a iesi campioni s-a terminat pentru noi. Ramanem sa luptam pentru ce mai putem. Locul doi este accesibil, desi si astia de la Urziceni stau mai bine la rezultatele directe. Am pierdut titlul, OK, dar Steaua nu a mai luat de 4 ani campionatul. De 4 ani nu mai ia nimic! Acum am fost cel mai aproape, a fost si Lacatus acum doi ani. Pana la urma, am jucat cu ce am gasit si imi asum rezultatele doar din derbyurile in care am jucat eu. La finalul campionatului voi pleca de la Steaua! Asta este in mintea mea, desi consider ca ar trebui continuitate la Steaua" - Mihai Stoichita, antrenor Steaua (citat de gsp.ro).

Steaua a castigat ultimul titlu de campioana a Romaniei (al 23-lea din palmares) in sezonul 2005-2006, atunci cand formatia din Bulevardul Ghencea a acumulat 64 de puncte la finalul stagiunii (pe doi a fost Rapid - 59 de puncte).