Comisia de Recurs din cadrul LPF a hotarat, in cursul zilei de vineri, sa respinga apelul inaintat de formatia Rapid Bucuresti, situatie in care rezultatul partidei Rapid - FC Timisoara ramane 3-0 in favoarea oaspetilor. Singura cale de atac a giulestenilor in cazul " Balan-Varga" ramane TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

Comisia de Disciplina a LPF a stabilit, in data de 9 aprilie, ca Rapid nu avea dreptul sa ii foloseasca pe fotbalistii Dacian Varga si Tibi Balan in partida cu FC Timisoara. Decizia a fost una clara, banatenii au castigat cu 3-0 in Giulesti, la masa verde, cu toate ca pe teren pierdusera cu 1-0 (gol Matic).

Rapidul nu a fost de acord cu decizia si a facut recurs. Intrunita vineri, Comisia de Recurs din cadrul LPF a dat dreptate tot Timisoarei, hotararea finala fiind aceea ca giulestenii au pierdut cu 3-0 disputa cu echipa pregatita de Nelutu Sabau.

In aceste conditii, Rapidul nu mai are nicio cale de apel in Romania, formatia giulesteana urmand sa-si caute dreptatea la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

"Nu pot sa cred asa ceva, este un abuz de drept, vom merge la TAS si in instantele civile pentru a ne castiga dreptatea" - George Copos, patron Rapid, citat de Prosport.

Clasament Liga 1 dupa hotararea Comisiei de Recurs:

1 CFR Cluj 56 puncte

2 Steaua 52

3 FC Timisoara 51

4 Urziceni 50

5 FC Vaslui 49.