A sosit la United in 1986, iar in peste doua decenii de activitate pe Old Trafford a facut din Manchester una dintre cele mai puternice echipe din lume. Sir Alex Ferguson i-a anuntat pe conducatorii Diavolilor ca va mai continua doar un sezon, iar cautarile pentru un inlocuitor au inceput deja la echipa de pe Old Trafford, informeaza The Sun. "Inca un sezon si plec", a declarat Ferguson.

"Inca un sezon si plec", au fost cuvintele care i-au pus pe jar pe conducatorii celor de la United. Sir Alex Ferguson se va retrage, cu toate ca pare de o vesnicie pe banca tehnica a lui Manchester. Dupa aproape 25 de ani, tehnicianul va face pasul cel mare, iar campioana Angliei cauta deja un inlocuitor pe masura.

Cu putin timp (sase luni) inainte de a implini 70 de ani, Ferguson va renunta la a mai antrena pe Manchester.

"Favorit pentru preluarea echipei este Jose Mourinho. Cu toate acestea, portughezul nu este chiar omul potrivit, el fiind un tip de termen scurt. Jose este un antrenor mereu in cautarea unui nou post. Managerul ideal este cel care se poate implica pe termen lung si care poate aduce in plus stabilitate", se scrie in The Sun.

Jurnalistii britanici vorbesc deja despre cei care sunt favoriti pentru a-l inlocui pe Alex Ferguson, printre acestia gasindu-se Josep Guardiola, Guus Hiddink, Fabio Capello, Arsene Wenger si Martin O'Neill.