Dinamo a pierdut dupa sapte ani un meci in fata Bistritei, cainii fiind tinuti in sah de o merituoasa echipa a Gloriei. A fost 3-2 pentru gazde dupa o partida in care bucurestenii au condus in doua randuri (Moraes 23', Nastase 45', Molinero 88' autogol - Niculescu 12', Andrei Cristea 32' penalti). In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Cornel Talnar spune adio titlului de campioana a Romaniei.

Click aici pentru rezultate si clasament.

Eliminata de CFR Cluj din Cupa Romaniei in semifinale, Dinamo ramanea doar cu Liga 1, competitie in care cainii inca mai sperau ca pot sa triumfe. Dupa ce a condus in doua randuri dupa golurile lui Niculescu (12') si Andrei Cristea (32' penalti), echipa pregatita de Cornel Talnar a plecat fara niciun punct de pe terenul Gloriei.

Reusitele lui Moraes (23'), Nastase (45') si Molinero (88' autogol) au lasat toate punctele la Bistrita. Rezultatul este unul in urma caruia Dinamo isi ia practic la revedere de la titlu, in timp ce Marius Sumudica este din ce in ce mai aproape de a-i salva pe bistriteni de la retrogradare.

Echipe:

Gloria: Albut - Latovlevici, Frasinescu, Nastase, Homei - Matei, Muresan, Bajenaru, C.Petre, Hora - Ribeiro Moraes

Dinamo: Munteanu - Molinero, Scarlatache, Moti, Pulhac - Torje, l. Rus, D. Kone, An. Cristea - Niculae, Niculescu.