Noaptea de dupa eliminarea din Cupa a declansat scandalul la Dinamo: N'Doye a petrecut noaptea in oras, de unde a revenit la 5 dimineata. Pentru aceasta escapada, senegalezul a fost trimis la echipa a doua.

"Nu am fost la discoteca, ci la Yssouf Kone de la CFR Cluj, la el acasa, ca sa mancam mancare africana. Nu puteam sa merg in discoteca, pentru ca eram in papucii de la Dinamo" - N'Doye, mijlocas Dinamo.

In aceeasi noapte, un conflict intre un oficial al echipei, Florin Prunea si atacantul Forin Bratu s-a soldat cu sanctionarea jucatorului - trimis, de asemenea, la echipa a doua! Pedepsirea lui Bratu a aprins revolta: cinci jucatori, printre care si tanarul Alexe, au fugit din cantonament!

"Le multumesc celor cinci, sase colegi care vor fi alaturi de mine, la echipa a doua, si vor veni in seara asta in Bucuresti", a spus Florin Bratu in momentul in care a ajuns la Bucuresti.

Daca Bratu a venit de la Cluj cu avionul, cei cinci despre care vorbea au ales sa vina cu un microbuz inchiriat. Ei sunt Adrian Cristea, Ianis Zicu, Andrei Margaritescu, Gabriel Bostina si, supriza, tanarul Marius Alexe, cel mai promitator tanar propus de Dinamo in acest retur.

Absenta acestor jucatori de la antrenament a fost confirmata de oficialii lui Dinamo. Echipa bucuresteana a ramas la Cluj, dupa semifinala de miercuri, pentru ca urmeaza sa joace sambata la Bistrita, in campionat.

"Saptamana viitoare, impreuna cu impresarul nostru Giovani Becali vom organiza o conferinta de presa si vom spune totul despre ce se intampla la Dinamo" - Florin Bratu, atacant Dinamo.