Invinsa pe finalul meciului din tur (1-2), Manchester United trebuie sa intoarca rezultatul in fata celor de la Bayern, pentru a se califica in semifinalele Ligii Campionilor. Fara Wayne Rooney, englezii s-ar multumi in meciul de miercuri seara si cu un 1-0 pe Old Trafford. In celalalt sfert de finala, va avea loc duelul francez dintre Bordeaux si Lyon, dupa un 3-1 in tur.

Manchester United - Bayern Munchen (TVR1, 21:45) - rezultat tur 1-2

Sir Alex Ferguson, antrenor Manchester:"In ultimele doua meciuri am avut rezultate proaste. Trebuie sa revenim si acest lucru il putem face doar printr-o evolutie buna a echipei. Sansa de a juca pe Old Trafford stiind ca avem nevoie de un gol pentru a prelua controlul este un stimulent mare. Am un mare respect pentru Van Gaal. Echipa lui este foarte dezvoltata din punct de vedere tehnic. Golul pe care l-am marcat in Germania ar putea face diferenta. In ceea ce priveste rezultatul, eu as fi multumit cu un 1-0".

Louis van Gaal, antrenor Bayern:"Bineinteles, avem incredere in noi, dar stim ca Manchester este o echipa mare. Ei sunt favoriti, au un gol marcat in deplasare, au foarte multe meciuri castigate pe teren propriu si stim ce pot face. Noi avem o echipa tanara, dar avem sansa noastra. Manchester are jucatori ce pot decide un joc, dar si noi avem jucatori ce pot face diferenta. Chiar daca joaca fara Rooney, ramane o echipa puternica".

Echipe probabile:

Manchester United: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Fletcher, Giggs, Valencia, Berbatov, Nani.

Bayern Munich: Butt, Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber; Robben, Schweinsteiger, Van Bommel, Ribery, Muller, Olic.

Ultimele partide:

Manchester - Chelsea 1-2

Schalke 04 - Bayern Munchen 1-2

Bordeaux - Lyon (21:45) rezultat tur 1-3

Laurent Blanc, antrenor Bordeaux: "Acesta este jocul pe care l-am visat de mult. Suntem capabili sa producem o surpriza impotriva unei excelente echipe a Lyonului. Toata lumea trebuie sa creada ca suntem capabili de un rezultat excelent: jucatorii, staff-ul, fanii. Noi stim ce avem de facut. Trecem printr-o perioada dificila si suntem constienti de asta. Trebuie sa facem jocul bun de la Lyon, dar fara greselile comise".

Claude Puel, antrenor Lyon: "Ambele echipe se pot califica asa ca vom aborda acest meci ca atare. Ne vom face jocul si vom incerca sa inscriem. Nu suntem multumiti de rezultatul din tur, iar meciurile din Liga Campionilor sunt deschise oricarui rezultat. Stim ca orice e posibil".

Echipe probabile:

Bordeaux: Carrasso, Chalme, Ciani, Planus, Tremoulinas, Diarra, Plasil, Gouffran, Gourcuff, Wendel, Chamakh

Lyon: Lloris, Reveillere, Cris, Boumsong, Cissokho, Toulalan, Kallstrom, Bastos, Pjanic, Delgado, Lisandro

Ultimele partide:

Rennes - Lyon 1-2

Bordeaux - Nancy 1-2