Mihai Stoichita nu va putea sta pe banca tehnica la urmatoarele doua partide ale Stelei din Liga 1 (cu Bistrita in deplasare si cu Poli Iasi acasa) dupa ce a fost suspendat doua etape de Comisia de Disciplina a LPF. Aceasta decizie vine dupa ce antrenorul a fost eliminat in timpul disputei cu FC Brasov (scor 1-0), din cadrul etapei cu numarul XXV. In plus, Stoichita a fost si amendat cu suma de 2.300 de lei.

Decizii ale Comisiei de Disciplina a LPF:

- Mihai Stoichita - suspendat doua etape si amendat cu 2.300 de lei pentru ca a fost eliminat in timpul disputei cu FC Brasov (etapa XXV)

- Contestatia echipei Otelul in legatura cu dreptul antrenorului Sorin Cartu de a sta pe banca tehnica a formatiei Pandurii Targu-Jiu a fost respinsa ca netimbrata.

- Mircea Axente, de la Otelul Galati, a fost suspendat trei etape si amendat cu 2.500 de lei dupa ce a fost eliminat in timpul partidei cu Pandurii (scor 1-1). Atacantul a fost pedepsit pentru ca l-a lovit cu cotul pe Novak Martinovic.

- Ionut Buzean, de la Gaz Metan Medias, a fost suspendat doua etape si amendat cu 2.000 de lei pentru cartonasul rosu incasat in disputa cu Dinamo, din Stefan cel Mare.

- Ioan Andone, antrenorul Rapidului, a primit avertisment pentru comportament neregulamentar (in baza articolului art.15 din RD) in timpul partidei cu Inter Curtea de Arges.

- Mihai Stoica, delegatul echipei Unirea Urziceni, a primit avertisment pentru comportament neregulamentar (in baza articolului art.15 din RD) in timpul partidei cu Astra Ploiesti.