La numai doua zile dupa ce s-a despartit de formatia bulgara CSKA Sofia, Ioan Andone a fost prezentat oficial, joi, la Rapid, iar obiectivul noului tehnician al giulestenilor stabilit de conducere este clasarea la finalul campionatului pe un loc de cupe europene. "Rapid e o provocare pentru mine. Stiu ce ma asteapta", a declarat Andone.

"Problema la Rapid e de ordin psihic, valoare exista. E un lot extrem de echilibrat, avem jucatori de valoare, nu sunt copii, ci jucatori trecuti prin multe. Mi i-as dori foarte mult pe Varga si Balan. Cum poti sa-i interzici unui jucator sa-si exercite dreptul de munca?", a sustinut Andone in timpul conferintei de presa de joi.

Pe locul al saptelea in clasament, cu noul antrenor Rapid va trebui sa recupereze cele opt puncte ce o despart de liderul CFR. "Rapid e o provocare pentru mine. Stiu ce ma asteapta. Numai cu jucatorii pot reusi, ei au dus echipa unde e, ei o pot readuce pe drumul cel bun. Noi stim ce sa facem, trebuie sa-i lamurim pe jucatori ce trebuie sa faca. Sint 10 etape si 30 de puncte in joc. Nu cred in jocurile de culise, cred ca s-a cam terminat cu asa ceva". (rapidisti.ro)

"Am emotii, e normal. Dupa ce o sa ma vad cu baietii azi o sa scap de emotii", a adaugat tehnicianul.

"Din pacate, domnul Manea este prea bun cu jucatorii pentru putea a face marea performanta. Ioan Andone este unul dintre cei mai titrati antrenori pe care ii are Romania. Mi-am dorit un antrenor hotarat, care isi doreste performanta. Andone trebuie sa ii calce pe jucatori pe glezne, sa aiba o alta atitudine", a mentionat si patronul clubului, George Copos.