Dacian Varga si Tiberiu Balan nu au avut drept de joc in meciul pe care Rapid l-a disputat in fata echipei FC Timisoara, in cea de-a 20-a etapa a Ligii 1, se arata in decizia Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

"FC Timisoara vs. FC Rapid - constatare valabilitate drept de joc - constata ca jucatorii nu si-au exercitat dreptul de joc in mod regulamentar", informeaza LPF printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Potrivit directorului executiv al FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian, citat de Mediafax, Comisia de Disciplina urmeaza a da decizia finala in aceasta problema. In cazul in care hotararea este in defavoarea celor de la Rapid, giulestenii pot face recurs.

Deoarece perioada de transferuri era incheiata, Dacian Varga si Tiberiu Balan au fost legitimati la inceputul lunii martie la Rapid III, giulestenii inscriind aceasta echipa nou infiintata in Liga a patra. Cei doi au jucat in 5 martie in meciul pe care Rapid l-a castigat cu 1-0 in fata celor de la Timisoara, dar dupa trei zile, oficialii banateni au contestat, la Comisia de Disciplina a LPF, dreptul de joc al lui Varga si Balan.