Bayern si-a adus aminte cum a pierdut finala Champions League din 1999 contra lui United, iar marti seara s-a impus in acelasi stil, in prelungiri. Victoria cu 2-1 le-a dat nemtilor aripi, dar Louis Van Gaal trebuie sa tina cont de faptul ca Manchester va fi greu de oprit pe Old Trafford. "Nu ne plangem, Bayern a fost echipa mai buna", a declarat Sir Alex Ferguson.

"A fost incredibil ceea ce s-a intamplat. Sincer, nu mai credeam ca vom invinge. Am reusit o victorie imensa in fata unui adversar extraordinar. Bayern a meritat sa castige, dupa o a doua repriza in care a dominat total, dupa parere mea. Avem o sansa importanta la calificare acum, cred ca suntem capabili sa marcam pe Old Trafford" - Louis Van Gaal, antrenor Bayern.

"Nu am jucat cum ne-am propus si nu am reusit sa tinem mingea departe de poarta noastra, asa cum vorbisem. Am pierdut, dar trebuie sa recunoastem ca Bayern a fost echipa mai buna, deci nu trebuie sa ne mai plangem. Va fi un meci cu totul diferit pe Old Trafford, sper mai bun pentru noi. Rooney a parasit terenul intr-un picior, dar trebuie sa asteptam pentru a vedea exact cat de grava este accidentarea" - Alex Ferguson, antrenor Manchester.

Bayern Munchen a castigat cu 2-1 disputa cu Manchester United, golurile gazdelor fiind reusite de Ribery (77') si Olic (90+2'), in timp ce Rooney a punctat pentru United.