Dinamo a ratat sansa de a trece (provizoriu) pe primul loc in clasament dupa ce a primit gol la una dintre ultimele faze ale disputei de la Urziceni (scor 4-4). Cainii dau vina pe nesansa (este greu de crezut ca nu ai obtinut victoria dupa ce ai dat patru goluri pe terenul campioanei), in timp ce Unirea critica maniera de arbitraj.

"Cred ca a fost cel mai spectaculos meci al campionatului. O sa mai rezist si in alte meciuri, dar cu astfel de arbitraje nu cred ca o sa mai suport. Nu este admisibil ca Avram sa nu aplice regulamentul uniform. Ce am vazut la Sovre (nr. unul dintre tusieri) nu am vazut in viata mea. In loc sa-l ajute pe central in timpul meciului, cand trebuia, ce face el in minutul 93? Trecuse libero la Dinamo, ca sa mai treaca timpul. Torje trebuia eliminat de doua ori, Niculae trebuia eliminat, N'Doye l-a lovit cu pumnul in gura pe Bilasco" - Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni.

"Cred ca meritam cele trei puncte. Cand echipa revine de la 2-4 este vorba de mai mult decat noroc, e ceva special din partea baietilor, pentru ca au luptat pana la sfarsit. Am revenit de doua ori si trebuie sa apreciez caracterul jucatorilor. Dupa autogolul lui Fernandes am fost demoralizati putin, dar asta este ceva normal" - Ronny Levi, antrenor Unirea Urziceni.

"Sunt opt jocuri la rand in care am jucat foarte bine, dar astazi am evoluat excelent. Urziceni a jucat si ea foarte bine, s-a organizat foarte bine si a evoluat cu mingi aruncate pentru devierile lui Bilasco. Dinamo merita victoria. Aceste trei puncte erau mai sigure decat cele de la Cluj, dar, daca mai aveam patru puncte, eram detasati in fruntea clasamentului. Nici nu stiu ce sa mai spun, cand dai patru goluri in deplasare, sa ai jocul la discretie, cand nu te deranjeaza nimeni. Nu este posibil sa dai patru goluri acasa la campioana Romaniei si sa nu poti castiga meciul, dar astfel de greseli se tot repeta. Nici la Cluj nu am fost asa de suparat cum sunt acum" - Cornel Talnar, antrenor Dinamo.

"Sunt foarte frustrat. Ce ne trebuie pentru a castiga in astfel de meciuri? Poate ca avem nevoie de trei goluri diferenta. Pe Dolha nu pot sa-l acuz, pentru ca este colegul meu. Mai trist este ca am inscris patru goluri pe terenul campioanei si nu am reusit sa castigam. Trebuie sa ne adunam si sa mergem mai departe, asa cum s-a intamplat dupa meciul de la Cluj" - Andrei Cristea, atacant Dinamo.

Dupa 4-4 cu Unirea Urziceni, Dinamo se afla pe locul patru in clasament (cu 42 de puncte), la o singura lungime distanta de liderul CFR Cluj (au un meci mai putin disputat).