Radu Stefan a bifat inca un meci mare in tricoul lui Lazio, fundasul roman fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei sale in remiza, scor 1-1, obtinuta pe San Siro contra Milanului. Romanul a devenit o piesa de baza in echipa italiana, acesta putand fi o solutie pentru defensiva nationalei Romaniei.

Milanul a deschis repede scorul in partida cu Lazio, Borriello transformand o lovitura de la 11 metri in minutul 18. Oaspetii nu au acuzat insa socul si au egalat prin Lichtsteiner (32'). Cu o aparare compacta, Lazio a reusit un punct mare pe San Siro.

Cu toate a mai avut ocazii semnificative, Milanul lui Leonardo nu s-a putut impune, ramanand la trei puncte in spatele liderului Inter.

"Apararea laziala s-a comportat foarte bine cu Radu (nr. Stefan) in postura de lider. Romanul s-a plasat bine, a evoluat excelent si a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai oaspetilor", au comentat jurnalistii italieni (tuttomercatoweb.com) pe marginea evolutiei lui Radu Stefan.

Fostul dinamovist are sanse destul de mari sa ajunga la Milan din vara lui 2010, formatia lombarda interesandu-se de fundasul roman. "A putut fi studiat bine jucand in Serie A, iar in plus evolutiile sale au ajutat echipa sa urce in clasament", au declarat gazetarii italieni (in ultima perioada) in legatura cu motivele pentru care Stefan Radu ar putea ajunge la rosso-neri.

Clasament:

1 Inter 63 puncte

2 AS Roma 62

3 Milan 60

4 Palermo 51

....................

16 Lazio 33

....................

20 Livorno 25.