Real Madrid il doreste cu insistenta pe Jose Morinho pe banca tehnica a echipei din vara lui 2010, madrilenii gandindu-se deja si la prima mutare de dupa venirea lusitanului pe Santiago Bernabeu, informeaza Corriere dello Sport. Odata cu venirea lui The Special One, primul transfer va fi Maicon, fundasul celor de la Inter.

Madridul a parasit Champions League inca din optimi, iar "planul galactic" gandit de Florentino Perez (a investit sute de milioane de euro pentru a-i aduce pe Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso si Benzema) s-a naruit dupa o dubla confruntare cu Lyon.

Galacticii sunt hotarati sa-l aduca pe Mourinho, antrenor care ar putea castiga aproximativ 15 milioane de euro pe sezon (in prezent castiga 11.3 milioane de euro la Inter Milano). Prima mutare de dupa venirea lusitanului va fi Maicon, fundasul nerr-azzurilor.

Cotat la 30 de milioane de euro, Maicon Douglas Sisenando este unul dintre jucatorii declarati netransferabili de Massimo Moratti, patronul campioanei Italiei.

In varsta de 29 de ani, Maicon ar putea fi prima piesa din noul "puzzle galactic", pe lista pentru a fi adusi in vara lui 2010 aflandu-se jucatori precum Cesc Fabregas, Frank Ribery sau David Villa.