Liverpool are serioase probleme financiare, iar salvarea cormoranilor ar putea veni doar din vanzarea jucatorilor emblematici. Steven Gerrard, un adevarat simbol pe Anfield, ar putea parasi formatia pregatita de Rafa Benitez in aceasta vara, dupa 12 ani petrecuti la formatia din Premier League, informeaza presa din Albion.

Cariera lui Gerrard se confunda practic cu Liverpool, formatie la care activeaza inca din 1998. Formatia din orasul Beatlesilor are insa grave probleme financiare, iar Torres si Gerrard sunt principalii vizati pentru un transfer in vara lui 2010.

De mijlocasul britanic se intereseaza mai multe formatii de top de pe Batranul Continent, Inter Milano facand chiar si o oferta in acest sens in urma cu mai multe luni. In varsta de 29 de ani, internationalul englez ar putea parasi Anfield pentru o suma in jurul a 50 de milioane de euro.

"Gerrard se iroseste la Liverpool, echipa nu poate lupta in acest moment pentru castigarea unui trofeu, fiind in pericol de a nu ajunge nici in Champions League. Cred ca in vara ar trebui sa se gandeasca serios la o despartire de Anfield" - Nani, mijlocasul celor de la Manchester United.

Steven si-a inceput aventura la Liverpool inca din anul 1987, el activand la grupele de juniori ale clubului pana in 1998, atunci cand a facut pasul decisiv catre echipa mare a cormoranilor. A evoluat toata viata la o singura formatie, iar dupa castigarea Ligii Campionilor in 2005 a precizat ca isi doreste sa isi incheie cariera pe Anfield.

Problemele pe care le traverseaza insa Liverpool par sa il oblige pe Gerrard sa paraseasca echipa alaturi de care a cunosc consacrarea. (Steven a castigat, printre altele, alaturi de cormorani o Liga a Campionilor (2005), o Cupa UEFA (2001) si doua Supercupe ale Europei (2002 si 2006)).