Steaua a pierdut la pas derbiul cu Dinamo (scor 2-0), iar Mihai Stoichita este de parere ca meciul din Stefan cel Mare este cel mai slab al ros-albastrilor de la venirea sa pe banca tehnica. "Trebuie sa ne asumam responsabilitate si sa incercam sa reparam pe viitor greselile facute. Nu este nimic pierdut", a declarat cel supranumit Lippi.

"Am facut in aceasta seara cel mai prost meci de cand am venit la Steaua. Trebuie sa ne asumam responsabilitatea si sa incercam sa reparam pe viitor pentru ca nimic nu este pierdut. Am gafat impardonabil si de aici a venit diferenta de scor. Meciul nu a fost foarte spectaculos, ci destul de urat, starea terenului a contribuit la acest lucru. Dinamo ne-a speculat greselile, in inferioritate numerica aveam acel avant de a egala si am gafat din nou in defensiva. Trebuie sa reparam in etapa urmatoare ce am stricat in aceasta seara" - Mihai Stoichita, antrenor Steaua.

"E foarte frumos sa bati Steaua! Vreau sa imi felicit colegii si suporterii pentru ca am reusit impreuna sa invingem. Ne-am apropiat de primul loc, dar am castigat doar trei puncte. Sper sa ne i ndeplinim obiectivul: primul loc" - Marius Niculae (DigiSport).

"Ma bucur de fiecare dat cand inscriu, pot sa spun doar ca exista un Dumnezeu. Ii multumesc ca sunt sanatos si ca sunt la Dinamo! Campionatul acesta se joaca, daca eram atenti eram lideri detasati"- Andrei Cristea (Digisport).

"Trebuie sa spunem ca prima repriza a fost foarte buna pentru ei, apoi au jucat mai mult pe contraatac, noi am incercat sa recuperam, am jucat foarte sus. Avem inca sanse la titlu, trebuie sa castigam. Cred ca toata lumea a vazut foarte clar ca a sarit mingea, am fost sigur, am incercat sa degajez, repet foarte clar ca a sarit mingea, orice critica e bine primita. In vestiar am vorbit, nu s-a intamplat nimic, trebuie sa castigam urmatorul meci. Suntem inca in lupta la titlu"- Zapata (gsptv).

Click aici pentru rezultate si clasament.