Gloria Bistrita a demonstrat, miercuri, in cea de-a XXII-a etapa a Ligii 1, ca victoria din etapa trecuta, de la Vaslui n-a fost intamplatoare. Elevii lui Marius Sumudica s-au impus in fata celor de la Universitatea Craiova, scor 2-1, intr-o partida pe care au incheiat-o in inferioritate numerica, dupa eliminarea portarului Albut.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Craiovenii au deschis rapid scorul, Florin Costea ducandu-si echipa in avantaj dupa doar trei minute de joc. Moraes a fost faultat in careu de catre Gaman in minutul 35 si tot el a transformat lovitura de la 11 metri. Hora a adus victoria gazdelor cu douazeci de minute inainte de final, dupa ce a primit in careu o pasa foarte buna de la Ciprian Petre.

Gloria Bistrita a terminat partida in inferioritate numerica, dupa ce Albut a primit, in minutul 85, al doilea cartonas galben, pentru trageri de timp.

Cu acest rezultat, Gloria inregistreaza a saptea partida fara infrangere in Liga 1. In acest retur de campionat, bistritenii au obtinut patru victorii si o remiza.

Echipe de start:

Gloria Bistrita - Albut, Latovlevic, Ciuca, Frasinescu, Homei, Bajenaru, Rui Tavares, A. Muresan, Coroian, Moraes, Hora

Universitatea Craiova - Lung Jr., Badoi, Gaman, Iliev, Balace, Prepelita, R. Barbu, Dilevski, Dina, M. Costea, Fl. Costea