Inter a castigat cu 1-0 pe Stamford Bridge si s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor. Chelsea a parut o echipa debusolata, fara putere, iar jurnalistii de la The Sun se intreaba si acum de ce a fost demis Jose Mourinho de la formatia londoneza. "Mourinho si-a luat revansa perfecta pentru modul in care a fost concediat dupa ce castigase cinci trofee" - The Sun.

"Mourinho si-a luat revansa perfecta pentru modul in care a fost concediat dupa ce castigase cinci trofee. A avertizat ca s-ar putea intoarce ca adversar si s-o vaneze pe Chelsea. Dupa cum am putut observa, chiar asa s-a intamplat. Ne intrebam si acum, de ce a fost dat afara Mourinho de catre Abramovic" - The Sun.

"Uneori castigi pentru ca ai fost echipa mai buna, alteori invingi pentru ca ai fost echipa mai buna din primul pana in ultimul minut. Asta a fost echipa mea si sunt fericit pentru jucatorii mei si pentru fani. Inteleg frustrarea celor de la Chelsea, care au realizat ca au in fata o echipa mult mai buna" - Jose Mourinho.

Tehnicianul lusitan a mai precizat ca nu i-a placut prea mult postura de dusman al londonezilor, dar ca se bucura pentru calificarea in sferturile competitiei.

"Am fost dusmanul de data asta, iar dusmanul a invins. Am facut schimb de mesaje cu Terry inainte de confruntare si i-am zis ca unul dintre noi va fi trist dupa meci. Asta este viata", a conchis Mourinho.

Dupa o eliminare prematura din Champions League, Carlo Ancelotti se teme pentru siguranta postului sau in cadrul formatiei londoneze, italianul asteptandu-se chiar la o demitere daca nu va lua titlul in Premier League.

"Inter a triumfat pentru ca a pus o mare presiune asupra noastra la mijlocul terenului. Toti jucatorii nerazzurri s-au sacrificat, inclusiv Eto'o şi Pandev, care i-au blocat pe fundasii mei laterali. Marele meu regret e ca n-am stiut sa profitam in tur si sa mai inscriem. Voi avea o problema daca nu reusesc sa iau titlul", a declarat Carlo Ancelotti.

Dupa victorii cu 2-1 si 1-0, Inter Milano s-a calificat in sferturile Champions League in detrimentul celor de la Chelsea Londra.