Aflate in lupta pentru titlul de campioana, Timisoara si Urziceni au plecat fiecare cu cate un punct din intalnirea directa din etapa a XXI-a a Ligii 1, dupa un 0-0 pe stadionul Dan Paltinisanu. Cele doua echipe s-au intrecut in ratari si portarii in parade, iar cele care beneficiaza de rezultatul din aceasta partida sunt fruntasele clasamentului: CFR si Steaua.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Desi partida a avut un ritm bun, ratarile au fost "la ele acasa", iar arbitrajul a "scos din minti" cele doua echipe. Centralul Istvan Kovacs nu a acordat nimic dupa o faza in care Parks a fost lovit puternic de catre Bruno Fernandes cu cotul, iar in repriza secunda ambele parti au cerut lovituri de la 11 metri, neacordate, insa. Ialomitenii au fost primii care au reactionat la deciziile arbitrului de centru, dupa o intrare cu talpa a portarului timisorean la Onofras (min. 75). Dupa doar patru minute, a fost randul timisorenilor sa-l conteste pe Kovacs, dupa un hent in careu al lui Brandan.

Ioan Ovidiu Sabau, antrenor Timisoara: "Imi felicit jucatorii, incepem sa avem calitate in joc, avem ocazii de a inscrie in meciuri cu adversari puternici, ca Rapid sau Urziceni. Meritam cele trei puncte, n-as vrea sa ma leg de lipsa de sansa si ratarile pe seama lipsei de concentrare in faza de finalizare. Am intalnit o echipa matura, care joaca de trei ani impreuna, o echipa bine pregatita, iar azi nu le-am dat prea multe sanse"

Ronny Levy, antrenor Urziceni: "Unirea joaca fiecare meci la victorie, dar, astazi, am avut un adversar foarte bine pregatit si o echipa organizata. Uneori, si daca ai doua ocazii si marchezi e foarte bine, dar, acum, a fost un joc foarte dificil. Nu e un rezultat rau, pentru ca am jucat in deplasare, iar Timisoara este o echipa buna, cu un antrenor bun" (gsp.ro)

Echipe de start:

FC Timisoara - Taborda, Sepsi, Nibombe, Mera, Luchin, Chitu, Bourceanu, Alexa, Chiacu, Goga, Parks

Unirea Urziceni - Tudor, Maftei , Galamaz, Fernandes, Brandan, Semedo, Paraschiv, Apostol, Paduretu, Frunza, Bilasco