Amenintata cu retrogradarea, Catania a ingenunchiat Interul lui Jose Mourinho, administrandu-i un 3-1 in cea de-a 28-a etapa din Serie A. Acest rezultat le convine de minune celor de la AC Milan, care se pot apropia la un singur punct de lider daca vor castiga meciul de pe teren propriu din fata celor de la Chievo.

Diego Milito a deschis scorul in minutul 54, inscriind al 16-lea sau gol din acest sezon pentru Inter. Bucuria a durat 20 de minute, Maxi Lopez reusind sa restabileasca egalitatea. Abia intrat pe teren, Sulley Muntari a primit doua cartonase galbene intr-un singur minut si a fost trimis la vestiare in minutul 81. Pentru hentul lui Muntari din careu, arbitrul de centru a acordat penalty, transformat impecabil de Mascara. Martinez a facut slalom prin defensiva interista si a dat lovitura de gratie in ultimul minut regulamentar de joc.

Pozitia de lider a celor de la Inter este in pericol, echipa lui Mourinho reusind o singura victorie in ultimele cinci partide din campionatul intern.

Serie A, etapa a 28-a:

Vineri:

Catania - Inter 3-1 (Lopez '74, Mascara - penalty '81, Martinez '90/ Milito '54)

Sambata:

Napoli - Fiorentina

Duminica:

Bologna - Sampdoria

Genoa - Cagliari

Juventus - Siena

Lazio - Bari

Livorno - AS Roma

Parma - Atalanta

Udinese - Palermo

AC Milan - Chievo

Clasament:

1. Inter 59 puncte (28 meciuri)

2. AC Milan 55p (27m)

3. Roma 52p (27m)

4. Palermo 46p (27m)

5. Juventus 44p (27m)