Realul a parasit Liga Campionilor, iar dezamagirea este una imensa pe Santiago Bernabeu. Higuain si Ronaldo s-au certat dupa remiza cu Lyon, iar Kaka a avut o iesire nervoasa la adresa antrenorului Pellegrini. In aceste conditii, Florentino Perez propune o noua perioada de achizitii galactice, iar Wayne Rooney este principala tinta in vara lui 2010.

Madrilenii au fost eliminati de un Lyon fara stralucirea ultimilor ani, iar acest lucru doare foarte tare la Madrid. Realul i-a adus pe cei mai in forma jucatori ai planetei, Cristiano Ronaldo si Kaka, dar lucrurile nu s-au schimbat. La fel ca in ultimele sezoane, galacticii s-au oprit in optimile de finala.

In aceste conditii, Florentino Perez pregateste noi transferuri galactice, iar Wayne Rooney este favorit pentru a imbraca tricoul alb din vara lui 2010. Jurnalistii de la The Guardian scriu ca Realul ar fi inceput deja ofensiva pentru a-si asigura semnatura internationalului englez.

Lucrurile nu vor fi deloc simple, dar banii se pare ca vor rezolva, ca si in cazul lui Ronaldo, o eventuala mutare de pe Old Trafford pe Santiago Bernabeu. Un lucru e clar, va fi o suma cu multe zerouri in coada.

In alta ordine de idei, Kaka a avut o altercatie cu Manuel Pellegrini dupa ce a fost schimbat pe finalul disputei cu Lyon (scor 1-1), iar o plecare, in vara, a brazilianului pare mai de actualitate ca niciodata. Incantator la AC Milan, Kaka nu a rupt gura targului la Real, iar principalul motiv pare a fi lipsa libertatii din joc.

Daca va ajunge la Real Madrid, Wayne Rooney va fi al patrulea jucator de top transferat de galactici in ultimele sezoane de la Manchester United, dupa David Beckham, Ruud van Nistelrooy si Cristiano Ronaldo.