Real Madrid - Olympique Lyon 1-1 (Cr. Ronaldo 5 - Pjanic 75)

(in tur, 0-1)

Real Madrid a avut toate atuurile: a deschis scorul rapid (Cr. Ronaldo, minutul 5), apoi a dominat categoric intreaga perioada; Higuain a irosit cea mai mare sansa, ratand cu poarta goala!

In prima repriza, francezii nu au avut nicio ocazie. Acest amanunt l-a facut pe antrenorul Puel sa reactioneze la pauza: a efectuat o dubla schimbare, iar efectele s-au vazut imediat - Lyon a inceput sa conteze, reusind la un moment dat sa detina comanda deplina a jocului.

Madrilenii nu au mai avut ocazii, vedetele Kaka si Cr. Ronaldo irosindu-se in actiuni individualiste. Conform jocului, francezii au fost cei care au marcat (Pjanici, minutul 75), golul fiind suficient pentru calificare.

Pentru ca au scos pe Real, baietii lui Puel nu sunt poate cei mai simpatici din lume. Dar nici Realul de azi nu este suficient de convingator. Nici macar pentru un sfert de finala in Champions League...

Manchester United - AC Milan 4-0 (Rooney 13, 47, Park 58, Fletcher 88)

(in tur, 3-2)

Fara istoric: trupa lui Sir Alex a pedepsit "vechea garda" milaneza, administrandu-i o infrangere de proportii. Rooney, refacut dupa accidentarea din Cupa, a marcat o dubla, cum o facuse si in partida de pe "San Siro", in urma cu doua saptamani.

Italienii au incercat sa reactioneze, in prima repriza, printr-o posesie care a devenit la un moment dat impresionanta (55 la suta!), dar, vai!, inutila.