A evoluat timp de 10 ani pentru United (intre 1993 si 2003), iar miercuri seara va fi pentru prima data advesarul lui Manchester.David Beckham a fost primit cu multa caldura de suporterii Diavolilor, amatorii de autografe si jurnalistii asaltandu-l pe internationalul englez inca de la sosirea pe aeroportul din Manchester.

In "mandatul" de zece ani ani de la formatia pregatita de Alex Ferguson, Becks a imbracat de 265 de ori tricoul lui United si a reusit 62 de goluri. David Beckham a fost unul dintre idolii tribunelor de la Old Trafford, mijlocasul facand parte din marea echipa care in 1999 a reusit o tripla istorica pentru United (titlul in Premier League, Champions League si Cupa Angliei).

La 7 ani dupa despartirea de Manchester, Beckham a revenit in orasul care l-a ajutat sa devina celebru, dar de data aceasta din postura de adversar - pentru prima data in viata.

Evolueaza acum pentru AC Milan (imprumutat de la Los Angeles Galaxy) si vrea sa o elimine pe United din Champions League. Dupa ce au castigat cu 3-2 pe San Siro, englezii sunt favoriti la calificarea printre cele mai bune opt echipe de pe Batranul Continent.

Vezi aici imagini sosirea lui Beckham la Manchester: