Barcelona a cedat prima pozitie din Primera Division dupa 14 etape, Realul fiind noul lider dupa un entuziasmant 3-2 cu Sevilla. Cu toate ca echipa nu traverseaza cea mai buna perioada din acest sezon, Joan Laporta (presedintele catalanilor) este sigur ca echipa lui Guardiola va triumfa din nou in Champions League. "Sunt convins ca tot noi vom castiga Liga Campionilor. Suntem inca flamanzi de victorie", a precizat oficialul spaniol.

"Am aratat mult caracter in meciul cu Almeria, reusind sa revenim chiar si in inferioritate numerica. In momentul de fata, totul depinde numai de noi, iar aceasta situatie ne da incredere. Nu vreau sa gasim niciodata scuze pentru ceva ce nu ne iese asa cum ar trebui", a declarat Laporta.

Oficialul catalanilor este increzator ca Barcelona va castiga din nou Liga Campionilor, cu toate ca Xavi, Iniesta si compania au tremurat serios in partida tur de la Stuttgart (a fost 1-1).

"Sunt convins ca tot noi vom castiga Liga Campionilor. Suntem inca flamanzi de victorie. Avem jucatori de certa valoare, iar in plus suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului", a conchis presedintele Barcelonei.

Catalanii au redus usor turatia in ultimele etape din Primera Division, rezultatele stand marturie - Barcelona a pierdut cu Atletico (1-2), a castigat greu pe propriul teren cu Malaga (2-1) si a remizat la Almeria (2-2). In urma acestor rezultate, Realul a profitat si a trecut pe prima pozitie a ierarhiei.