AS Roma si AC Milan au remizat, scor 0-0, in derbiul etapei cu numarul XXVII din Serie A. Rezultatul este unul multumitor pentru Inter, campioana Italiei putandu-se desprinde la sase puncte de rosso-neri. Intr-o alta partida a zilei, Fiorentina a pierdut acasa, scor 2-1, in fata lui Juventus.

Roma si Milan s-au duelat in fata a aproximativ 79.000 de spectatori pe Olimpico, spectacolul fiind unul total. A lipsit doar golul, intr-o partida care a tinut suporterii cu sufletul la gura pana in ultimul minut de joc.

Echipe:

AS Roma: J.Sergio- Cassetti, Burdisso, Juan, Riise- De Rossi, Pizarro- Taddei, Perrotta,Baptista- Vucinic. Antrenor Claudio Ranieri

AC Milan: Abbiati- Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini- Flamini, Pirlo, Ambrosini- Huntelaar, Borriello, Ronaldinho. Antrenor Leonardo.

Intr-o alta disputa a zilei, Fiorentina a piedut pe propriul teren, scor 2-1, meciul cu Juventus. Torinezii au deschis scorul in minutul 3 prin Diego, dar pana la pauza a fost 1-1 dupa reusita lui Marchionni (33').

Dupa pauza, Grosso a marcat in minutul 69, iar toate punctele au luat drumul catre Torino. Presa italiana a notat la sfarsitul partidei ca absenta lui Adrian Mutu conteaza din ce in ce mai mult la formatia Viola.

Clasament:

1 Inter 58 puncte

2 AC Milan 55

3 AS Roma 52

4 Juventus 44.