Dacian Varga si Tiberiu Balan au devenit oficial, miercuri, jucatorii Rapidului. Dupa lungi negocieri intre giulesteni si oficialii Sportului Studentesc, cei doi fotbalisti au semnat contractele ce sunt valabile pana in vara, Rapidul avand optiunea de a-i cumpara definitiv la finalul sezonului.

"Suma pe care o vom primi va depinde de locul ocupat de Rapid la finalul campionatului. Contractele lor sunt inregistrate la Liga din 25 februarie. Noi am discutat aseara doar unele clauze", a declarat Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, potrivit Prosport.

"Am facut tot posibilul pentru a-i asigura domnului Manea (n.r. - Nicolae Manea, antrenorul echipei Rapid) un lot puternic, pentru a-si indeplini obiectivele si pentru a-i demonstra ca ma tin de cuvant. Sper ca Varga si Balan sa aduca un plus pentru Rapid in etapele ce au mai ramas de disputat", a mentionat si George Copos. (Mediafax).

In turul sezonului 2009-2010, Varga si Balan au evoluat sub forma de imprumut la campioana Romaniei Unirea Urziceni, participand alaturi de aceasta in Liga Campionilor.