Are doar 19 ani, dar evolueaza la Inter Milano deja din sezonul 2006-2007. Este unul dintre marile talente ale fotbalului italian, iar Jose Mourinho, actualul sau antrenor, este de parere ca are un viitor frumos in fotbal. Mario Balotelli are insa "un defect semnificativ" cu care suporterii nerr-azzurilor nu pot fi de acord: iubeste pe AC Milan.

Este apreciat si iubit la Inter, dar a recunoscut in urma cu ceva timp ca simpatizeaza cu AC Milan inca de cand era copil. Prima sa declaratie nu a picat prea bine suporterilor campioanei Italiei, dar in pofida acestui fapt, Balotelli continua sa fie sincer.

"Cand vine vorba de orasul Milano, nu imi vine in minte decat, firesc as putea spune, AC Milan", este declaratia lui Balotelli care a aprins spiritele printre suporterii Interului.

Atacantul a marturisit ca iubirea pentru echipa patronata de Silvio Berlusconi a crescut si mai mult odata cu venirea la echipa a lui Ronaldo in 2007. "Dormitorul meu e plin cu postere care-l infatiseaza pe "Il Fenomeno", a completat Mario Balotelli.

In iarna acestui an au existat la un moment dat zvonuri care-l dadeau pe Balotelli in curtea Milanului, tinand cont de faptul ca atacantul a avut unele "momente de ratacire" care nu i-au fost pe plac lui Mourinho.

Daca va ajunge pana la urma la AC Milan, Mario Balotelli va intra in lista selecta a fotbalistilor care au evoluat atat pentru Inter cat si pentru AC (Ronaldo, Hernan Crespo, Clarence Seedorf, Dario Simic, Andrea Pirlo, Edgar Davids etc).