Eliminat de Fulham din Europa League, Mircea Lucescu a fost extrem de suparat pe maniera de arbitraj din disputa cu englezii, tehnicianul roman fiind de parere ca fluierasii au facut jocul oaspetilor. Referindu-se la echipa sa, Il Luce a uimit la conferinta de dupa meci prin afirmatia: "Doar Barcelona joaca la nivelul nostru (nr. al lui Sahtior)".

"E pacat ca am fost eliminati, pentru ca, in mod normal, trebuia sa fie si acesta anul nostru. Ce pot sa mai comentez dupa un asemenea meci? 17 la zero la cornere, zece la unu la suturi pe poarta. I-am coplesit cu superioritatea noastra in joc", a declarat Lucescu la finalul disputei cu Fulham.

"N-am inteles delegarea unor norvegieni la acest meci. Erau 3 norvegieni la Fulham, i-am vazut inainte de start pe toti ca se pupau cu arbitrii, se imbratisau si am inteles ca 5% va fi pentru ei" - Mircea Lucescu.

Antrenorul roman s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, cu toate ca Sahtior a parasit deja cupele europene. In alta ordine de idei, Il Luce a mai precizat ca jocul prestat de formatia sa poate fi egalat doar de Barcelona, campioana en-titre a Europei.

"Am fi avut nevoie de un atacant ca Ibrahimovici in meciul cu Fulham, ca sa transforme in goluri ocaziile mari avute. Asa mai trebuie sa asteptam un an. Oricum, doar Barcelona joaca la nivelul nostru, ca dinamica, tip de joc si tehnicitate", a conchis antrenorul roman.

Sahtiora parasit Europa League in 16-imi dupa ce a pierdut cu 2-1 partida tur cu Fulham, iar in retur a bifat doar o remiza pe propria arena.