"Unirea a fost eliminata de o echipa cu un pedigree superior.Cu toate acestea, au fost cateva minute dupa golul lui Fernandes in care Liverpool a tremurat putin. Mascherano a adus linistea, iar calificarea a fost doar o formalitate", se scrie pe site-ul UEFA. Urziceniul a pierdut cu 3-1 returul cu Liverpool, cormoranii calificandu-se in optimi cu scorul general de 4-1.

"Unirea a fost eliminata de o echipa cu un pedigree superior. Cu toate acestea, au fost cateva minute dupa golul lui Fernandes in care Liverpool a tremurat. Mascherano a adus linistea, iar calificarea a fost doar o formalitate. Englezii au stiut sa profite la maximum de oportunitatile avute, iar Urziceniul a avut cateva sanse bune a mai puncta. Pana la urma, echipa mai buna merge mai departe", se precizeaza pe site-ul forului fotbalistic european.

"Succesul si calificarea de la Bucuresti ii dau lui Rafa Benitez o liniste de cateva zile, pana la urmatoarea partida din Premier League. La ultima vizita pe Ghencea, Liverpool a castigat cu 1-0 dupa golul lui Djimi Traore si ne bucuram ca nu s-au schimbat prea multe de atunci. Unirea a surprins prin golul superb reusit de Fernandes, dar raspunsul lui Mascherano a fost unul pe masura. Dupa o partida tur in care au stiut doar sa se apere, romanii au fost mult mai ofensivi in retur. Liverpool merge meritat in optimile competitiei dupa 4-1 la general cu Unirea Urziceni", se precizeaza in Daily Post.

Dupa 1-0 pe Anfield, Liverpool a castigat cu 3-1 returul din Ghencea cu Unirea Urziceni, dupa ce ialomitenii au deschis scorul prin Fernandes (19'). Pentru cormorani au punctat Mascherano (30'), Babel (41') si Gerrard (57').In optimi, englezii vor da piept cu OSC Lille.