Liverpool a invins cu 3-1 in Ghencea pe Unirea Urziceni, iar Rafael Benitez s-a declarat multumit de reactia pe care au avut-o jucatorii sai la 1-0 pentru adversari. "Am avut si ceva sansa, dar in primul rand ma bucur ca jucatorii mei au dat dovada de stapanire de sine". In contradictie cu evolutia celor doua echipe, Roni Levy a precizat: "Liverpool nu ne-a depasit cu nimic, iar in plus arbitrul a fost cu ei".

"A fost un meci dificil, am avut si ceva sansa. Unirea are jucatori destul de buni si ne-a pus reale probleme. Dupa ce am primit golul am stiut ca este suficient timp sa ne revenim. Ma bucur ca jucatorii mei au fost atenti si au dat dovada de multa stapanire de sine. Atmosfera a fost extraordinara, romanii si-au incurajat admirabil favoritii" - Rafael Benitez dupa partida cu Unirea.

"Dupa ce am inscris, stiam ca meciul e la inceput si ca trebuia sa tinem de acest rezultat. Trebuia sa dam totul in aceasta seara. Arbitrul nu a fost de partea noastra, a tinut cu ei. Englezii nu au fost incredibili in jocul lor, nu ne-au depasit cu nimic la goluri. Au fost doar greseli ale noastre. Nu meritam să pierdem"- Rony Levy (sport.ro).

"Stiam dinainte de inceperea meciului ca va fi dificil. Unirea nu este o echipa rea, iar conditiile au fost groaznice aici. Era greu sa alergi si sa te opresti, dar este meritul baietilor ca am rezistat. Am fost condusi, dar am dat dovada de caracter si am intors scorul" - Steven Gerrard (conform site-ului oficial al cormoranilor).

"Nu credeam in calificare nici la 1-0. Am curajul sa afirm ca in situatia in care deciziile arbitrilor nu erau impotriva noastra, ne puteam ridica la nivelul lor. Oricum nu aveam sanse la calificare, Liverpool e prea mare pentru Unirea. E un nume urias, dar nu e chiar o surpriza ca au ajuns in Europa League si nici pozitia din clasament. Au jucatori fenomenali, e adevarat, dar si unii care sunt doar cu ei" - Mihai Stoica (sport.ro).

"A fost o campanie reusita in Liga Campionilor, apoi am intalnit principala candidata la trofeu. Am incercat tot ce am putut, dar ne-a fost foarte greu. Accidentarea lui Galamaz a contat, pentru ca el ne motiva. Dar sa nu ne gandim ca daca nu era el nu primeam gol" - Vasile Maftei.

"E greu ca fotbalul romanesc sa ajunga la nivelul celui din vest. S-a vazut diferenta de valoare. Echipele mari, si cand au ocazii putine, le valorifica. Nu cautam nici o scuza. Ar fi bine sa ne vedem de florile noastre, sa le udam si sa le ingrijim, apoi sa comentam despre altii. Am vrut mai mult, insa nu trebuie sa ne ascundem, acesta este nivelul fotbalului romanesc" - Iulian Apostol.

"Am facut un meci mare in prima repriza, s-a terminat o poveste frumoasa. Visam, era ceva fantastic pentru noi, publicul era in picioare, ne aplauda...Am fi vrut sa jucam cat mai bine, nu ne gandeam la bani. Am avut si noi ocazii, putea fi altul scorul. Publicul a avut ce vedea. Ne-am facut treaba. Liverpool pare sa fie cosmarul echipelor romanesti. A fost peste Sevilla, cred ca merita sa joace mai departe in Champions League" - Sorin Frunza.

"Ne pare rau ca am pierdut pentru ca puteam mai mult. Am avut ocazii mai mari decat Liverpool, am jucat bine dar nu am reusit mai mult. Am aratat ca se poate juca fotbal si cu echipe mari" - George Galamaz.