In urma cu fix un an de zile, Liverpool invingea pe Real Madrid (chiar pe Bernabeu) prin reusita lui Benayoun (82'). Era o partida din Champions League, iar pana la urma cormoranii aveau sa ii elimine pe galactici. "Dupa un an, in loc sa fim pe Bernabeu, vom fi pe un stadion mult mai intim pentru a apara un fragil avantaj de 1-0", se lamenteaza jurnalistii de la Daily Post in legatura cu partida britanicilor cu Unirea.

"Am putea avea cea mai neproductiva dubla mansa de 40 de ani incoace daca Liverpol nu marcheaza trei goluri la Bucuresti. Cormoranii au inscris macar de doua ori pe meci" - se precizeaza in Daily Post.

"In loc sa paseasca pe Santiago Bernabeu cu 85.000 de oameni, baietii lui Benitez au calatorit la Bucuresti pentru a evolua pe un stadion mult mai intim. Acolo, ei vor fi nevoit sa apere fragilul avantaj de 1-0 din tur" -Daily Post.

"Liverpool a parasit stralucirea din Champions League pentru lumina palida din Europa League. Este o trecere din lumina reflectoarelor in penumbra", au scris jurnalistii britanici (The Telegraph).

Unirea Urziceni si Liverpool se vor intalni, joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Steaua, intr-o partida contand pentru 16-imile Europa League. In tur, pe Anfield, a fost 1-0 pentru cormorani.