"This is Anfield" este sloganul intalnit la intrarea pe celebra arena din Liverpool, toti adversarii fiind astfel avertizati ca vor avea viata grea pe terenul cormoranilor. Dupa o toamna de vis in Champions League, Urziceniul spera sa poate tina piept unei echipe care realizeaza in doar cateva partide incasari cat bugetul pe un sezon al ialomitenilor.

Cu doar cateva zeci de ore inainte de partida cu Unirea, la stadionul Anfield Road se mai puteau gasi bilete (ce-i drept doar pentru abonatii din campionat) pentru disputa din Europa League, interesul britanicilor fiind totusi unul destul de scazut.

"La o partida din Premier League, tichetele se vand cu mult timp inainte de meci, majoritatea desfasurandu-se cu casa plina (sold out). Nu a fost cazul si pentru meciul cu romanii, dar pana la urma arena va fi plina. Asa e pe Anfield", a declarat unul dintre oficialii cormoranilor pentru HotNews.ro.

"Nu avem ce pierde si doar prin munca vom reusi un rezultat mare. Nu ne sperie atmosfera de pe Anfield Road, pentru ca am evoluat sub presiune si la Sevilla, Stuttgart sau Glasgow", a declarat Sorin Frunza inainte de confruntarea din Europa League.

De cealalta parte, Rafa Benitez ii lauda pe ialomiteni, tehnicianul iberic apreciind parcursul deosebit al Unirii in Champions League.

"Suntem obligati sa fim atenti, sunt o echipa periculoasa. Vom evolua pentru suporterii nostri si pentru palmares", a precizat tehnicianul, citat de presa din Albion.

Suporterii gazdelor nu se sperie de Urziceni, cu toate ca isi aduc aminte de victoria Unirii cu 4-1 de pe Ibrox Park, acestia fiind de parere ca Liverpool nu va avea probleme in a obtine calificarea.

"Toate echipele trebuie respectate si tratate cu seriozitate, dar nu cu teama. Suntem Liverpool, iar pe propriul teren suntem foarte puternici. Vom crea o atmosfera care ii va impinge de la spate pe baieti, iar ei ne vor rasplati cu goluri", a declarat pentru HotNews.ro unul dintre fanii formatiei din Premier League.

Demn de mentionat este faptul ca la ora disputei se anunta a fi o vreme specifica Marii Britanii, cu ploaie si doar cateva grade Celsius.

Partida dintre Liverpool si Unirea Urziceni (contand pentru 16-imile Europa League) va avea loc, joi, de la ora 22:05, pe Anfield Road.